GROOT nieuws
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Petra
17 September 2010 | Nederland, Utrecht
Zoals ik velen al heb verteld, heb ik gesolliciteerd bij Voluntary Service Overseas. VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie, die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede en onrecht. Op aanvraag van de lokale organisatie in Nepal word ik rond 11 november door VSO als vakdeskundige op het gebied van basisonderwijs uitgezonden om mijn kennis en ervaring in de omgeving van Pokhara te delen voor minimaal 2 jaar.
Heel spannend allemaal!
Ik houd jullie op de hoogte als ik meer details over mijn vertrek binnen heb.
17 September 2010 - 17:33
Wim En Theo:
Hallo Petra, fantastisch nieuws om te lezen en voor jou, maar 10 september 2010 in Den Helder begreep ik het al een beetje. -
17 September 2010 - 17:46
Reina:
Lieve Petra, nogmaals van harte gefeliciteerd met je benoeming. A dream comes true ..Wij wensen jou een onvergetelijke ervaring waar je geen spijt van krijgt. Hopelijk zien we je nog voor dat je vertrekt. xx Almere -
17 September 2010 - 21:21
Zus:
He lieve zus,
Ben zo blij voor je dat het gelukt is! Zie je snel weer!
Dikke zoen uit Carpentras! Barbara -
18 September 2010 - 09:55
Annette En Paul:
He Petra
Wat super dat het gelukt is!
We gaan je vast en zeker volgen via deze site. Maar ik hoop dat we elkaar voor die tijd nog een keer zien.
XXX
Annette en Paul -
07 Oktober 2010 - 22:04
Anneke:
Hoi Petra,
Net terug van 2 weekjes vakantie lees ik je bericht op deze site.
Wat geweldig voor je dat het nu echt allemaal gaat gebeuren! Ik weet dat je er ontzettend veel zin in hebt en wens je dan ook een heel fijne tijd daar en weet zeker dat je `t naar je zin zult hebben daar.
Petra, ik hoop je nog te zien voor je vertrekt, hoop naar je optreden te kunnen komen.
Veel liefs, Anneke. -
11 Oktober 2010 - 18:23
Coby Van Arragon:
Dag Petra,
Het is je maar mooi weer gelukt om, naar het mij toelijkt, een heel interessante baan te krijgen! Hoe heb je dat toch voor elkaar gekregen? Graag wil ik volgen hoe je daar woont & werkt. Jammer dat we elkaar niet hebben gesproken maar ik ben in sommige periode veel van huis.
Alle goeds! Coby van A. -
07 November 2010 - 14:31
Ingrid Ram:
Hoi Petra,
Ook hier even een felicitatie! Wat super dat je dit gaat doen.Als je het leuk vind, ga ik je zeker volgen. Op school is niet echt de gelegenheid en de locatie je te spreken. Ik weet zeker dat je het naar je zin zult hebben.Ik wens je echt alle goeds!!
Namaste Ingrid